Hírek

Oktatási és Karrier Expó 2021. július 15-18.

A korábbi évekhez hasonlóan Magyarország Hongkongi Főkonzulátusa idén is részt vesz a hongkongi Oktatási és Karrier Expón, mely július 15. és 18. között kerül megrendezésre.
Tovább

V4 kulturális rendezvény a Visegrádi Együttműködés 30. évfordulója alkalmából

Lengyelország, Csehország és Magyarország Főkonzulátusai valamint a szlovák tiszteletbeli konzul június 29-én közös kulturális rendezvényt és fogadást tartottak a Visegrádi Együttműködés 30. évfordulója alkalmából a Haw Par Mansionben.
Tovább

Magyar zenekar a 2021-es Make Music Fesztiválon

Az idei Make Music Fesztivált június 13-án rendezik meg.
Tovább

Hongkongi Teqball Kupa

2021. május 9-én került sor az első hongkongi Teqball Kupa döntőjére és díjátadó ünnepségére a Mongkok MacPherson Stadionban, a Hongkongi Újonnan Megjelent Sportok Szövetsége (China Hong Kong Newly Emerged Sports Association - NESA) alosztályaként működő Hongkongi Teqball Szövetség szervezésében.
Tovább

Védettségi igazolvány igénylése külföldön élő/tartózkodó magyar állampolgárok számára

2021. május 21-től az a magyar állampolgár, aki Hongkongban kapta meg a koronavírus elleni oltást, olyan vakcinával, amelyet Magyarország is elfogad, s erről a hongkongi Department of Health által kiállított hivatalos igazolással is rendelkezik, díjmentesen magyar védettségi igazolványt igényelhet.
Tovább