Tegnap véget ért a Hongkongi Könyvvásár, amely 990 000 látogatót vonzott. Az idei évben Magyarország önálló standdal vett részt több más főkonzulátus mellett. Július 19. és 25. között a látogatók megismerkedhettek Magyarország történelmével, kultúrájával, művészetével és tudományos örökségével, továbbá turisztikai és oktatási lehetőségekre vonatkozó információkat kaphattak.

Rendkívül hálásak vagyunk öt helyi és egy magyar önkéntesünknek, akik segítették országpromóciós tevékenységeinket és köszönetünket fejezzük ki a Munsang College diákjainak, Gavin-nek, Harvey-nak és Jeremy-nek, a Hongkongi Egyetem hallgatójának, Kai Him-nek, továbbá Kelvin-nek és Gyulának. Magyar publikációk bemutatása és a szóróanyagok mellett több mint százan töltötték ki Magyarországról szóló kvízünket, akik az ikonikus Rubik-kockát vagy magyar könyveket nyerhettek.

Az itt megosztott fotó válogatásunk tükrözi a magyar stand sikerét. Hálás köszönetünket fejezzük ki Yu Kai Fung úrnak, aki térítésmentesen dokumentálta a tevékenységünket és megosztotta velünk a fotóit.